Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه خراسان نوشت: حاشیه‌هایی که مروری بر آن‌ها نشان می‌دهد «مردان آهنین» همان‌قدر که می‌تواند برای رسانه ملی با توجه به اقبال عمومی فرصت باشد، همان‌قدر هم می‌تواند باعث نگرانی باشد.

 نزاع؛ از صحنه تا خیابان!
نزاع، دعوا و درگیری فیزیکی و... همه و همه واژگان مشترکی است که طی سال‌های پخش مسابقه مردان آهنین بارها از رسانه‌ها و درباره شرکت کنندگان این مسابقه شنیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از خبر حمله دو نفر از  برادران قرایی به دوست سابق‌شان علی مکاری، آن هم با شمشیر سامورایی بگیرید تا نزاعی که به درگذشت روح‌ا... داداشی، قهرمان سابق همین مسابقات انجامید. هر چند در ماجرای داداشی او شروع کننده ماجرا نبود. حتی ماجرای نقدعلی اسماعیلی هم که شمشیر خورد، هنوز داغ است. درگیری‌هایی که فقط به نزاع‌های خیابانی ختم نمی‌شد بلکه پیش از آن، در پشت صحنه ضبط برنامه هم میان ورزشکاران رقم خورده بود.
 دوپینگ استروئید و روان‌های مغشوش
مصرف ماده ممنوعه «استروئید» در زمان برگزاری مسابقات، یکی از مهم‌ترین عوامل درگیری‌های مردان آهنین سر ضبط برنامه بود. ماده‌ای ممنوعه‌ که دوپینگ محسوب می‌شود و به اذعان بسیاری از قهرمانان این رشته در سر ضبط مسابقه مردان آهنین، 99 درصد ورزشکاران از این ماده استفاده می‌کردند. ماده‌ای که علاوه بر تاثیرات فیزیکی قوی و غیرمجاز بر روی ورزشکاران، به اختلالات روانی و بالا رفتن هیجان در آن‌ها و دعوا و درگیری میان‌شان منجر می‌شد.
 همیشه پای داوری در میان است!
مسئله داوری در طول این سال ها، یکی از متهمان درجه یک حواشی مطرح بوده است. مسئله ای که به گفته ورزشکاران این رشته، همیشه یکی از عوامل حاشیه در برنامه بوده است. بخشی از حواشی مردان آهنین در سال‌های پخش، داوری بود که به گفته اهالی این رشته میان ورزشکاران تفرقه می‌انداخت. مسئله‌ای که البته همیشه «خودنگاه» آن را تکذیب می‌کرد و می‌کند.

 

 

99 درصد مردان آهنین از مواد نیروزا استفاده می کردند

محراب فاطمی، همان جوان خوش سیمای قوی‌ترین مردان ایران که در سال‌های ابتدایی پخش آن از سیمای ملی، بدجور در میان جوانان و علاقه‌مندان به این ورزش محبوب شده بود، حالا در آستانه ساخت و پخش مجدد این برنامه از سیمای ملی در نوروز 97 در گفت‌وگو با وب سایت ورزش3، حرف‌های جالبی زده است. حرف‌هایی که نه تنها بوی دلخوری می‌دهد بلکه نشان می‌دهد پشت پرده این مسابقه تا چه اندازه دستخوش حواشی داغ و ریز و درشت بوده است. در ادامه بخش‌هایی از صحبت‌های او را از نظر خواهید گذراند.
  من که با تعطیلی این مسابقه راحت‌تر از قبل هستم! تا وقتی که این رقابت‌ها برگزار و از تلویزیون پخش می‌شد، همیشه در حاشیه بودیم اما الان راحت زندگی‌ام را می‌کنم و به کسی کاری ندارم.
  ٩٩‌درصد بچه‌هایی که در قوی ترین مردان شرکت می‌کردند، از استروئید و دیگر مواد نیروزا استفاده می‌کردند. به همین دلیل هم بود که به جز یک عده انگشت شمار، بقیه یکی، دو سال مطرح می‌شدند و خیلی زود کنار می‌رفتند.
  مسابقه مردان‌ آهنین طرفداران زیادی داشت و برخلاف اعلام صداوسیما که گفته بود دومین برنامه پربیننده نوروز است، من می‌دانم که با فاصله پربیننده‌ترین برنامه نوروز محسوب می‌شد.
  مرگ روح‌ا... داداشی مزید بر علت شد تا تفکر منفی راجع به ورزشکاران به وجود بیاید. من می‌توانم بگویم این حاشیه‌هایی که گفته می‌شد، اکثرا واقعیت داشت. از دعوا و درگیری تا دوپینگ در این رقابت‌ها صورت می‌گرفت!

چاقوکشی در برنامه کذب محض است!
«رضا قرایی» و «مسلم دارابی» که هر دو نفر سابقه قهرمانی در مردان آهنین را دارند، به تازگی درباره حاشیه های این برنامه در گفت‌وگو با ایسنا و شهروند حرف‌هایی زده‌اند که خواندنی است.

  «رضا قرایی» می گوید: «حضور در مسابقه مردان آهنین انگیزه ای برای ما و تمام ورزشکاران این رشته در طول سال بود اما دیگر دلیلی نمی بینم به خودم فشار بیاورم. اختلاف و مشکل در هر رشته ای پیش می آید. ورزشکاران این رشته از نظر اندامی درشت هستند و به همین دلیل اخبار مربوط به آن ها بزرگ نمایی می شود، اما چاقوکشی و قمه کشی در حاشیه برنامه مردان آهنین کذب محض است. درباره اختلاف بین برادران فاطمی و برادران قرایی، طبیعی بود که ما با هم خیلی رابطه دوستانه ای نداشته باشیم و حتی کری خوانی کنیم. قبل از من محراب فاطمی چند بار قهرمان شده بود و وقتی من آمدم، چند سال پشت سر هم قهرمان شدم. هم ما چهار برادر بودیم که در مسابقات شرکت می کردیم و هم برادران فاطمی. این شباهت ها هم باعث این بحث ها شده بود.»

  «مسلم دارابی» هم معتقد است: «به نظرم یک سری دنبال بهانه بودند تا جلوی پخش مسابقه مردان آهنین را بگیرند وگرنه این که یکی، دو نفر در زندگی شخصی شان دچار حاشیه شدند، چه ارتباطی به پخش نشدن این برنامه داشت؟ مگر در فوتبال و والیبال چنین اتفاقاتی رخ نمی دهد؟ در این رشته هم درگیری به وجود می آید و هم جلوی دوربین بازیکنان به هم فحش می دهند. قرار نیست وقتی یک نفر اشتباه می کند، همه تنبیه شوند. این که می گفتند در مسابقه مردان آهنین هر سال دعوا می شد، درست نبود. در ١٠سالی که این مسابقه برگزار می شد، من فقط یک بار دیدم که ورزشکاران با هم دعوا کردند. واقعا ١٠سال، یک دعوا آمار بدی است؟ این نفرات با این اندام و قدرت که کامیون و هواپیما جابه جا می کنند، اصلا دعوایی نبودند.»

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۰۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود

بنا به آمار جدید مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) که با ۱۷۱۵ نفر در فروردین سال جاری به شیوه تلفنی مصاحبه شده، به ترتیب ۳۶.۹ درصد از مصاحبه شونده‌های ایرانی برنامه «مردان آهنین»، ۳۴.۷ درصد برنامه «زندگی پس از زندگی»، ۳۴.۲ درصد برنامه «محفل»، ۳۲.۳ درصد برنامه «شب خوش»، ۳۱.۸ درصد برنامه «فوتبال برتر»، ۲۹.۷ درصد برنامه «پانتولیگ» و ۲۶.۵ درصد برنامه «معرکه»، ۲۴.۵ درصد برنامه «مهمانی»، ۲۱.۳ درصد برنامه «ماه خدا»، ۱۸.۸ درصد برنامه «ماه من»، ۱۷.۲ درصد برنامه «ایران دوست داشتنی»، ۱۶ درصد برنامه «پاورقی» و ۱۲.۱ درصد برنامه «برمودا» را دیده‌اند.

سید محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم در گفتگو با خبرنگار ما از ساخت جدید برنامه‌های «مهمانی»، «برمودا» و حضور فرزاد حسنی در یک برنامه مسابقه‌ای خبر داد. 

مدیر شبکه نسیم درباره رویکرد شبکه‌ها مبنی بر استفاده از چهره‌ها در برنامه‌های تلویزیونی توضیح داد: تلویزیون بخاطر ماهیت تصویری‌اش مبتنی بر چهره است. از آنجایی که ذات تلویزیون تصویری بودنش است، چهره‌ای که ناشناخته است، به چهره شناخته شده تبدیل می‌شود. میزان همذات پنداری مخاطب هم با چهره شناخته بیشتر است. البته در مقاطع گذشته می‌دیدیم تلویزیون خودش را تسلیم برخی از چهره‌ها کرده است و در مقاطعی سلبریتی محوری رایج بوده است.

خوشرو ادامه داد: آنچه که در سند تحول سازمان صداوسیما اشاره شده، استفاده از ظرفیت چهره‌ها و چهره‌سازی جدید است. حتماً باید از ظرفیت چهره‌ها در جای خودش استفاده کرد. بنا به سیاست‌های هر پلتفرم، شبکه‌های تلویزیونی و استودیو‌های بزرگ دنیا چهره یکی از عنصر‌های برنامه تلویزیونی یا سینمایی است. بسته به میزان تمایل چهره‌ها که بخواهند در چارچوب تلویزیون ادامه همکاری داشته باشند، امکان بکارگیری آنها مهیاست.

بازگشت فرزاد حسنی در قالب یک برنامه مسابقه محور

وی در پاسخ به این سوال که آیا آقای فرزاد حسنی، بازیگر و مجری تلویزیون را دوباره در قاب شبکه نسیم و نه فقط به صورت ویژه برنامه خواهیم دید؟ گفت: بله، ان‌شاء‌الله در قالب یک مسابقه حضور خواهند داشت. 

مالکیت عروسک‌های «مهمونی» به عهده صاحبان آنهاست

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که هر تولیداتی در صداوسیما انجام شود، مالکیتش با صداوسیماست، مالکیت عروسک‌های «مهمونی» به چه صورت است؟ آیا تمایل دارید فصل دوم مجموعه تلویزیونی «مهمانی» ساخته شود؟ گفت: مالکیت عروسک‌های مجموعه «کلاه قرمزی» با صداوسیماست. در مجموعه تلویزیونی «مهمانی» از ترکیب عروسک‌های «مهمونی» شبکه نمایش خانگی و «کلاه قرمزی» استفاده شده است. تهیه‌کننده و کارگردان «مهمونی» که مالکیت بر عروسک‌ها داشتند تصمیم گرفتند از عروسک‌های متعلق به خودشان در برنامه تلویزیونی استفاده کنند. مثلاً وقتی تلویزیون حق پخش یک فیلم سینمایی را می‌خرد، مالکیت فیلم متعلق به صداوسیما نیست. بنایمان ادامه دادن «مهمانی» است.

برنامه «برمودا» ادامه می‌یابد

خوشرو در پاسخ به این سوال که بنا به ساخت فصل دوم برنامه «برمودا» با اجرای کامران نجف‌زاده را دارید؟ بیان کرد: بله.

 مدیر شبکه نسیم در تشریح گفته‌های خود مبنی بر اینکه در‌های تلویزیون به روی طنزپردازان باز است، گفت: ما در شبکه نسیم متناسب با سند سازمان صداوسیما موظف هستیم که بستر‌های متفاوتی ایجاد کنیم، تا استعداد‌های طنز بتوانند در گوشه و کنار کشور ظهور و بروز داشته باشند. چندین برند در حوزه طنزپردازی طراحی شد، که برخی موفق و تعدادی کمتر موفق شدند. مثلاً برنامه «بگو بخند» در حوزه شعر، نمایش طنز و استنداپ فعالیت می‌کند. این برنامه می‌تواند به محفلی برای طنزپردازان و آکادمی طنز تبدیل شود.

وی ادامه داد: در فصل جدید برنامه «خوش نمک» شاهد رقابت بین کسانی هستیم که خودشان را بانمک می‌دانند. افراد و گروه‌هایی که خودشان را بانمک می‌دانند می‌توانند خودشان را در معرض قضاوت تماشاچی‌ها و داوران برنامه قرار دهند. برنامه‌های «خط رو خط» و «جورچین» هم جزو برند‌های طنز آیتمی شبکه است.

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که حضورتان در هشتمین جشنواره «طنز پهلو» می‌تواند نوید استفاده از ظرفیت طنزپردازان در شبکه نسیم را بدهد؟ گفت: بله، ما مدام رصد می‌کنیم تا استعداد‌های طنز را شناسایی کنیم. سال‌های سال بود که فقط مدل خاصی از طنز در تلویزیون حضور داشت. در برنامه «خندوانه» مسابقه‌ای برای استعدادیابی به نام «خنداننده شو» تعبیه شد، تا استعداد‌های جدید بتوانند بروز یابند. ما الان مسابقه «خنداننده شو» را در قالب برنامه‌ای مجزا به نام «بگو بخند» ایجاد کردیم، تا یک برنامه اختصاصی استعدادیابی در حوزه طنز باشد. ما معتقدیم هزاران نفر در کشور هستند، که استعداد طنز دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • رشیدپور همچنان دنبال جایی برای انتشار «ساعت صفر» است
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • انتقاد شدید عباس آخوندی از ساخت و ساز در پارک لاله
  • ببینید | انتقاد پیمان یوسفی از روند برکناری علی خطیر و خوشحالی مربی استقلال از این خبر روی آنتن زنده تلویزیون!
  • سری جدید برنامه «هفت» از امشب در قاب تلویزیون
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته دوم سوپر لیگ کاراته مردان