Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-05@04:05:15 GMT

رونمایی از قویترین مرد ایران در نقطه صفرمرزی(عکس)

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۷۶۶۰۳

رونمایی از قویترین مرد ایران در نقطه صفرمرزی(عکس)

رقابت جذاب و تماشایی قویترین مردان ایران و نبرد آن‌ها با گوی، کنده و وزنه‌های چندصد کیلویی خاطرات خوش مردان آهنین در دهه‌های 70 و 80 را زنده کرد.

به گزارش "ورزش سه"، قویترین مردان ایران که با نام مردان آهنین از دهه 70 جای خود را در خانه‌های مردم باز کرد، در یک دهه 90 به خاطر قطع شدن پخش تلویزیونی کمتر مورد توجه قرار گرفته؛ اگرچه در سال 97 هم یک بار دیگر این رقابت از تلویزیون پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


حتی خیلی‌ها معتقدند همین مسابقه مردان آهنین باعث شده تا باشگاههای بدنسازی در ایران رونق بگیرند و به جایی برسند که امروز فدراسیون آمار آن‌ها را نزدیک به 25 هزار باشگاه عنوان می‌کند. محراب فاطمی که پرافتخارترین ورزشکار در مسابقه مردان آهنین با 4 قهرمانی به شمار می‌رود، در این باره می‌گوید: «وقتی ما در دهه 70 این رشته را آغاز کردیم، شاید در تهران 10، 15 باشگاه بدنسازی بیشتر نبود، اما این تعداد یک سال بعد از پخش مسابقه مردان آهنین به 700، 800 باشگاه رسید.»

 


حالا که بیش از 2 دهه از استارت این مسابقه جذاب بین غول‌های پرقدرت ورزش ایران می‌گذرد، همچنان هم مردم پیگیر قهرمانان قدیمی آن هستند، اما شاید به خاطر عدم پخش تلویزیونی در سال‌های اخیر کمتر کسی بداند که  رکوردهایی به مراتب بالاتر از گذشته در مسابقات قویترین مردان در حال ثبت و جابجایی است.

 


از مردان آهنین دهه 80 تا قویترین مردان 99

 

بعد از تغییر و تحولاتی که در راس فدراسیون بدنسازی رخ داد، فرامرز خودنگاه به عنوان رییس کمیته قویترین مردان و تیمش طی روزهای اخیر مامور شدند تا مسابقه قویترین مردان را به میزبانی ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان برگزار کنند؛ مسابقه‌ای که به جز یکی، دو نفر بقیه مدعیان این رشته در آن حضور داشتند و رقابتی نزدیک و جذاب را هم ترتیب دادند.

 


10 فینالیست این مسابقات بعد از 5 آیتم مرحله مقدماتی عصر روز پنجشنبه شناخته شدند تا جمعه در یک رقابت جذاب و نفسگیر برای کسب عنوان قویترین مرد ایران رقابت کنند. جالب اینجا بود که بین ورزشکاران حاضر در این دوره برخی ورزشکارانی که در دهه 80 هم در مردان آهنین حضور داشتند، رویت می‌شدند. محسن مسن‌آبادی، مهرداد باجلان، فرشید همتی و... از جمله نفراتی بودند که سابقه نبرد جذاب با چهره‌های نام آشنای مردان آهنین را هم در کارنامه داشتند.

 

 


پسر ایرانشهر و شانسی که از دست رفت


اتفاقی که این دوره از مسابقات قویترین مردان را ویژه‌تر کرده بود، حضور محمدرضا تازه‌رو از شهر میزبان در رقابت‌ها بود؛ ورزشکاری که از روز اول با رکوردهای خود در آیتم‌های مختلف قدرتی و سرعتی خودش را مدعی اول قهرمانی نشان می‌داد. حضور او در این مسابقه باعث شده بود تا حتی با وجود اعلام مسئولان برگزاری مبنی بر ممنوعیت حضور تماشاگران و ملاحظات بسیار زیاد برای محدودیت‌های ورود به محل رقابت‌ها، بازهم برخی همشهریانش خودشان را به محل مسابقه رسانده و به تشویق او در فضای باز دانشگاه ولایت ایرانشهر بپردازند. تازه‌رو که تا پای قهرمانی هم پیش رفت، در آیتم سه گانه و جابجایی گوی به شکل غافلگیر کننده ضعیف کار کرد تا شانس قهرمانی ناگهان برای او از دست برود. البته که روی آیتمی که امتیازش را از دست داد،‌ به قضاوت داوران اعتراض داشت، اما سعی کرد جو را متشنج نکند.

 

 


مسن آبادی، قویترین مرد ایران در سال 99

 

اتفاقا یکی از همان قدیمی‌های مردان آهنین توانست در سال 99 خودش را به عنوان قویترین مرد ایران به همه بشناساند. محسن مسن آبادی از اراک در 32 سالگی نشان داد هنوز هم قدرت کافی را دارد و هم تجربه.

 

 

مسن آبادی که در آخرین دوره مردان‌آهنین در سال 97 بعد از محمد عزت‌پور و پیمان ماهری‌پور سوم شده بود، این بار در حالی که این دو نفر به عنوان داور و مربی کنار قویترین مردان بودند، عنوان قهرمانی را کسب کرد. او بعد از این قهرمانی در حالی که از سوی مردم ایرانشهر تشویق می‌شد، دست محمدرضا تازه‌رو را بالا گرفت و او را برادر خودش خطاب کرد. مسن آبادی بعد از قهرمانی هم از مسئولان درخواست داشت بیشتر قویترین مردان را ببینند: «بچه هایی که اینجا هستند، هر کدام زحمات و زجرهای زیادی کشیدند. امیدوارم بازهم به شکل ویژه به قویترین مردان نگاه شود و مردم بتوانند از دیدن مسابقات لذت ببرند.»

 

 


بازگشت قویترین مردان به خانه‌های مردم


فینال پانزدهمین دوره مسابقات قویترین مردان ایران در حالی به صورت اختصاصی از سایت و اپلیکیشن آنتن پخش شد که چند سالی بود مردم از تماشای این مسابقات محروم بودند. شاید برای نخستین بار بود که به صورت زنده مسابقات قویترین مردان روی آنتن می رفت و این یک اتفاق ویژه محسوب می‌شد.

 

 

علاوه بر فرامرز خودنگاه، چهره‌های ویژه دیگری هم در این دوره دیده می‌شدند که بدون شک مطرح ترین آن‌ها رضا قرایی، قهرمان سه دوره مسابقات مردان آهنین بود. او که حالا 40 ساله شده، به عنوان داور در ایرانشهر حضور داشت، اما اعلام کرد شاید بازهم حال و هوای بازگشت به مسابقات به سرش بزند.

پرورش اندام - بدن سازی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: پرورش اندام بدن سازی مسابقات قویترین مردان قویترین مرد ایران مردان آهنین مسن آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر محمدرضا نوروزی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود:­ بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری­ شایع‌ترین بیماری های­ مردان در سنین بالا هست و بسیاری از خانم‌ها در سنین­ ­میانسالی و کهنسالی تجربیاتی از مشکلات ادراری را دارند. وی گفت: بسیاری­ اختلالات باروری و ناباروری به مشکلات اورولوژی مرتبط می‌شود.دکتر نوروزی ادامه داد:­ کشور­ما در چندین حوزه پیشرفت‌های خیلی خوبی داشته است مانند­ناباروری مردان. وی افزود: در زمینه درمان و تحقیق در رابطه با سلول‌های بنیادی پیشرفت داشته ایم. ­کشت سلول‌های بنیادی­ در زمینه درمان ناباروری­ در مورد آقایان و خانم‌ها پیشرفت‌های خوبی­ حاصل شده است.نوروزی افزود: ما همیشه نگران هستیم با توجه به آلودگی‌های محیطی و صوت و غذای فست فود و غیره، بیماری‌های بدخیم و سرطان‌ها افزایش یابد. ­وی گفت: برخی از­­بیماری‌های کلیوی جزء شایع‌ترین سرطان‌ها هستند. مانند­ سرطان پروستات مردان و سرطان‌های مثانه. وی اظهار کرد: در کشور­ ما درمان‌ها به سمت درمان‌های کمتر تهاجمی پیش می‌رود، ­ درمان‌هایی که فرد نیاز به اعمال جراحی باز نداشته باشد مانند­ استفاده از لیزر و­  مهندسی بافت.وی در پایان گفت:­ جامعه اورولوژی یک جامعه پویا، فعال و همدل هستش و یکی از بخش‌های خیلی خوب ما بخش اورولوژی و جراحی برای متخصصین خانم هستند که ما در دنیا بیشترین تعداد اورولوژیست خانم را نسبت به جمعیت در کشورمان داریم.بیست و هفتمین همایش اورولوژی ایران از ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • معرفی برترین های مسابقه فوتسال مهاجران آران وبیدگل
  • رونمایی از نماد جام جهانی فوتبال ساحلی ۲۰۲۵ سیشل
  • معرفی نفرات برتر مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل در شاخه بتل
  • معرفی برترین‌های مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل
  • پایان کار نماینده ایران در تپانچه ۱۰ متر مردان
  • (عکس) قوی‌ترین مردان نیشکر
  • قوی‌ترین مردان نیشکر
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته دوم سوپر لیگ کاراته مردان